fbpx

Over Ons

Samen bouwen met aannemersbedrijf Ergon bouw

Het goed plannen van alle werkzaamheden is een zeer belangrijk aspect van utiliteitsbouwen. Er is specialistisch maatwerk vereist, dat Ergon Bouwen in huis heeft. Er wordt door ons een goed plan opgesteld, dat op transparante wijze wordt gecommuniceerd met de opdrachtgever. Daarnaast wordt gezorgd voor een reële planning, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mede doordat er in de meeste situaties meer partijen betrokken zijn bij de bouw van een utiliteitsgebouw dan bij een gebouw met woonbestemming is een goede planning en coördinatie van groot belang. Hiervoor werken wij samen met de juiste partners die, net als wij, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons is uw utiliteitsproject dan ook in goede handen.

Meer dan een bouwbedrijf !

Niet alleen bouwen zelf is bij te Ergon bouwen uitstekend verzorgd. In de voorbereidende fase ondersteunen wij opdrachtgevers met ontwerpadviezen, constructieberekeningen, bouwaanvragen, welstandadvies en eventuele aanvragen voor subsidies. Daarnaast produceren wij in onze modern uitgeruste timmerwerkplaats producten voor eigen werken en voor derden. Ook is te Ergon Bouwen erg actief in projectontwikkeling.

Woningbouw

Niet alleen bouwen zelf is bij te Ergon bouwen uitstekend verzorgd. In de voorbereidende fase ondersteunen wij opdrachtgevers met ontwerpadviezen, constructieberekeningen, bouwaanvragen, welstandadvies en eventuele aanvragen voor subsidies. Daarnaast produceren wij in onze modern uitgeruste timmerwerkplaats producten voor eigen werken en voor derden. Ook is te Ergon Bouw actief in projectontwikkeling.

Utiliteitsbouw

bouwen

Onderhoud

Men ziet vaak op tegen onderhoudswerkzaamheden, Niet nodig, als het aan ons ligt. Door vooraf een strak werkschema op te stellen en duidelijke afspraken te maken, weet te Ergon Bouwen overlast tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om renovatie, restauratie, (planmatig) onderhoud of een verbouwing. Kortom: te Brake Bouw levert maatwerk in vakwerk.

Onze Visie

Onze visie is om een woningen te renoveren waarin iedereen toegang heeft tot hoogwaardige modernisatie van hun woningen, ongeacht hun achtergrond.

Onze Missie

Onze missie is om onderwijs toegankelijk te maken en de levens van mensen te transformeren door innovatieve en inclusieve leeroplossingen te bieden.

Our value

Wij hechten het grootste belang aan integriteit in alles wat we doen. We handelen eerlijk, betrouwbaar en met transparantie, en we houden ons aan de hoogste ethische normen.

Ergon Bouw is een moderne bouwonderneming, actief in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud. Vanwege een platte organisatiestructuur zijn de interne en externe lijnen kort. Professionele en particuliere opdrachtgevers weten ons hierdoor telkens weer te vinden.

werkproces

onze werkproces

Ons gestroomlijnde werkproces begint met een grondige offerte aanvraag, gevolgd door een 3D-ontwerp en een zorgvuldige start van de renovatie. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste doel.

Offerte Aanvraag

Onze gratis en vrijblijvende offerte aanvraagdienst is het startpunt van jouw renovatieproject. Wij luisteren naar jouw behoeften en inspecteren grondig de ruimte om een gedetailleerd voorstel op te stellen. Ons doel is om je een duidelijk beeld te geven van de kosten en de tijdsduur van jouw renovatie, zodat je met vertrouwen aan jouw project kunt beginnen.

3d ontwerp

Met onze 3D-ontwerpdienst brengen we jouw visie tot leven. We zitten samen om jouw ideeën te bespreken en creëren vervolgens een gedetailleerd 3D-model van jouw renovatieproject. Hierdoor kun je jouw ruimte visualiseren voordat de daadwerkelijke werkzaamheden beginnen. We zijn toegewijd aan het afstemmen van het ontwerp op jouw wensen en eisen.

start renovatie

Na goedkeuring van het ontwerp, gaan we over tot de start van de renovatie. Ons ervaren team plant en voert de renovatie nauwkeurig uit, rekening houdend met jouw specifieke behoeften. We houden je op de hoogte van de voortgang en leveren een afgewerkte ruimte die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Jouw droomrenovatie wordt werkelijkheid.