fbpx

Diensten

ergon bouw

Expertise in Renovaties, Verbouwingen, en Nieuwbouwprojecten

“Ergon Bouw & Aannemersbedrijf verzorgt diverse renovaties, verbouwingen en nieuwbouwprojecten met volledige toewijding. We assisteren u met verschillende huis gerelateerde opdrachten.

Ons team bestaat uit 30 gespecialiseerde vakmensen, die uitblinken in hun ambacht en professionaliteit. Hierdoor kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons of stuur ons een e-mail via info@ergon-bouw.nl.

Nieuwbouw

Wij realiseren volledig nieuwe woningen, vakantiehuizen, en meer, geheel naar uw eigen smaak en wensen.

Renovatie

Renovatiewerkzaamheden zijn bijzonder veeleisend. In deze gevallen is diepgaande kennis van zowel moderne als klassieke bouwtechnieken van essentieel belang.

Aanbouw

Als u de wens heeft om uw huis uit te breiden, staan wij voor u klaar met opties zoals een uitbouw, opbouw, en meer.

Installatie

Ergon Bouw & Aannemersbedrijf BV staat voor u klaar met expertise in diverse installaties, waaronder waterleiding, sanitair, verwarming, vloerverwarming, cv-ketelvervanging en keukenaansluitingen. Daarnaast zijn we actief voor verschillende VvE's in de regio.

Dak Renovatie

Uw betrouwbare partner voor al uw bouwbehoeften.

Elektra installatie

Uw betrouwbare partner voor elektrawerkzaamheden en installaties.

Verbouw

Of het nu gaat om een volledige renovatie van badkamers, keukens, appartementen of de aanleg van een dakterras, ons bedrijf "Ergon" staat klaar voor elke renovatie. Door met u te praten, kunnen we uw verwachtingen begrijpen en ze realiseren.

Tegelwerk

Bij Ergon Bouw bent u eveneens aan het juiste adres voor al uw timmerwerk. We geven u graag ter plaatse advies, zodat we samen een helder beeld van uw project krijgen.

Timmerwerk

Bij Ergon Bouw & Aannemersbedrijf kunt u ook terecht voor al uw timmerwerk. We adviseren u graag ter plaatse, zodat we samen een duidelijk beeld van het project krijgen.

Totaalrenovatie

Op zoek naar een veelzijdig bouwbedrijf? Ergon Bouw B.V. staat voor u klaar. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie, maatwerk, of aanbouw, wij helpen u graag met uw projecten.

Kozijnen

Wij zijn een erkende dealer van een van de grootste raamfabrikanten in Europa: Eko Okna. Wij bieden kunststof, aluminium en houten kozijnen aan.

Vrijblijvend advies en calculatie

Maak een afspraak en we komen geheel vrijblijvend bij u langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. We doen er alles aan om binnen uw budget de perfecte badkamer of toiletruimte te realiseren. Wij maken een digitale 3D-tekening, zodat u direct een goed beeld heeft van uw nieuwe badkamer. Daarnaast informeren en adviseren we u graag over de materialen en sanitair voor uw badkamer.

Ergon Bouw werkt samen met Sanisale.com-Delft ,  Hornbach -Den Haag  en  Sanidump- Delft

Hierdoor kunnen wij voor de laagste prijzen kwalitatief hoogwaardige badkamers realiseren voor elk budget.

ontvang gratis advies

Jaarlijkse verbouwingen
0 +
Tevreden klanten
0 +
Medewerkers
0 +
Ontwerpen op maat
0 +

U kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Ons team staat klaar om een geschikt tijdstip te plannen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

De digitale 3D-tekening is een gratis service die wij aanbieden. We willen ervoor zorgen dat u een helder beeld heeft van uw nieuwe badkamer voordat we van start gaan.

Zeker! Ons team heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van badkamermaterialen en sanitair. We staan klaar om u te informeren en te adviseren over de beste keuzes voor uw badkamer, passend bij uw smaak en budget.

Wij werken samen met Sanisale.com-Delft, Hornbach-Den Haag en Sanidump-Delft. Hierdoor kunnen we hoogwaardige badkamers realiseren tegen de meest gunstige prijzen voor elk budget.

De duur van een badkamerrenovatie varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. We zullen de geschatte tijd met u bespreken tijdens ons eerste gesprek, zodat u een idee heeft van de tijdslijn voor uw project. We streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit.